DDC BC/FO-avond Woerden 12 juni 2019 - Algemeen

Woensdag, 12 juni 2019, door Luc van Vugt

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen voor als u er niet bij was: u heeft echt wat gemist. Tenminste als we op de woorden van menig deelnemer afgaan. En net als wij waren ze verbaasd dat we maar met ca. 130 mensen deelnamen aan het DDC jaarevent, met wederom toch allemaal interesante onderwerpen en een prikkelende plenaire sessie. Een "gemiste kans" zoals Marco Maris zijn verslag betitelde van de sessie van Jan-Wrister Bouwman's. Maar misschien had u dezelfde gedachte toen we, eind mei, ons programma wereldkundig maakten en u reeds een vakantie gepland had in de tweede volle week van juni. 130 is iig een aantal wat laag oogt bij de gangbare aantallen op BC events. Het moet gezegd: het heeft de pret niet gedrukt.

Rondetafel

‚ÄčIn de middag waren we met een kleine groep het event al begonnen met de een zeer constructieve en enthousiasmerende rondetafel over "Werving en opleiding". Volg deze link om hier meer over te lezen. Was u er niet bij en zou u op dit initiatief willen inhaken neem dan contact op met ondergetekende. En net als vorig jaar was het vervolgens goed toeven op de boven verdieping met het leuke dakterras met een drankje en een haple van het buffet en de BBQ.

Met de drukte op de wegen was het stipt om 18:00 aftrappen van het avondprogramma een uitdaging, dus iets verlaat heette Luc van Vugt de goegemeente welkom in de mooie ambiance van het Mood theater. Naast de praktische kanten als het programma en de zaalverdeling wierp hij ook nog kort een blik vooruit naar het volgende seizoen. Als gezegd het 10e, en dus een bijzonder jaar met de ambitie om het afsluitende event navenant te laten zijn. En zoals reeds eerder aangegeven het laatste seizoen voor een deel van het bestuur.

Fountainheads

Onder het mom You Snooze You Lose ..... So Get Up namen de heren van Fountainheads het roer over. In 50 minuten spiegelden Wim en Jan-Henk ons met een grote vaart voor hoe rap alles verandert en dat we niet in slaap moeten vallen, want de concurentie doet dat iig niet. Prikkelende verhalen en "enigzins prettig ongerust" zochten we ons vervolgens een weg door MeetInOffice naar de parallel sessie van onze keuze.

Sessies

Het applaus hadden ze al vooraf gekregen, want wat een weelde dat we toch elke keer weer de kennis gedeeld krijgen door een of meerdere beroepsgeno(o)t(en). Wil je teruglezen wat er in deze of gene sessie aanbod geweest is, volg dan de link onder de betreffende titel hieronder.

 


We sloten ook dit event weer af met onze borrel. Een prettig treffen om na te praten over de verschillende sessies en de uitdagingen dit Dnamics 365 ons voor de voeten heeft geworpen.
We zullen het volgende jaarevent, waamee we het komende seizoen ons 2e lustrum hopen te vieren eind mei plannen. Bent u er dan (weer) bij?

Dank aan presentatoren, schrijvers en de fotograaf. Alle presentaties en foto's van het jaarevent zijn hier te vinden.

Verslag: Luc van Vugt
Foto's: Vincent van Rens

« Naar het overzicht

Events

22 juni 2021 - Dynamics 365 BC Event, 22 juni 2021
gather.town
Datum: 22 juni 2021
Meer informatie »

23 maart 2021 - Dynamics 365 BC Event, 23 maart 2021
gather.town
Datum: 23 maart 2021
Meer informatie »

12 januari 2021 - Dynamics 365 BC Event, 12 januari 2021
gather.town
Datum: 12 januari 2021
Meer informatie »


Nieuws

Dutch Dynamics Community - BC * Nieuwsflits * Oktober 2021
05 oktober 2021
Lees bericht »

BC Event mogelijk weer op lokatie
15 september 2021
Lees bericht »

Dutch Dynamics Community - BC * Nieuwsflits * Juni 2021
08 juni 2021
Lees bericht »


Blog

DDC BC-avond gather.town 23 maart 2021
23 maart 2021
Lees blog »

DDC BC 23 maart 2021 - Wat is de juiste Dynamics ERP voor uw bedrijf? - Functioneel
23 maart 2021
Lees blog »

DDC BC 23 maart 2021 - Telemetry it is as easy as 123 - Technisch
23 maart 2021
Lees blog »

Wat is de Dutch Dynamics Community?

Ons doel is het delen van kennis en ervaringen rondom Microsoft Dynamics software.

We bieden de mogelijkheid aan alle Microsoft Dynamics Professionals om met elkaar in contact te komen en deel te nemen aan presentaties en discussies.

Laagdrempelig, onafhankelijk, diepgaand en altijd actueel.

Om iedereen op de hoogte te houden kun je je inschrijven voor een van onze nieuwsbrieven:

Schrijf je hier in voor de Business Central nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de Finance & Operations nieuwsbrief

Platinum sponsors


Gold sponsors

 

Sapphire sponsors


Silver sponsors


Club van 100

c100