Dutch Dynamics Community - Nieuwsflits * April 2019

Dinsdag, 30 april 2019, door Luc van Vugt

Events

Nieuws

Blog

DDC jaarevent op 12 juni 2019

Op woensdag 12 juni a.s. houden we weer ons gezamenlijke Dutch Dynamics Community jaarevent. Net als de voorgaande 4 jaargangen willen we 's avonds weer een plenaire sessie aanbieden gevolgd door een reeks van kleinere sessies. Tevens organisren we in de middag een rondetafel rondom het thema Werving en opleiding. M.b.t. beide programma onderdelen vinden jullie hieronder een oproep. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Rondetafel "Werving en opleiding"

Op de een of andere manier hebben we allemaal te maken met het feit dat het in onze tak van sport erg lastig is mensen te vinden.  Een fenomeen dat we al langer kennen, maar steeds pregnanter wordt. We  zitten met zijn allen in dezelfde vijver te vissen en de instroom van nieuw mensen is heel beperkt. De technische vernieuwingen, die ook een grote commerciële en functionele impact hebben, hollen voort en vergen het uiterste van vele senioren onder ons. Elke bedrijf dat iets met Dynamics doet, zoekt hierin zijn eigen weg, en allemaal lopen we ertegen aan dat het dus niet eenvoudig is mensen te vinden. Dus … tijd om de handen ineen te slaan als concullega’s. Hoe kunnen we nieuwe, jonge mensen onze wereld in krijgen?

Onder de titel Werving en opleiding organiseren we daarom, in middag voorafgaand aan ons jaarevent, een rondetafel om een eerste aanzet te geven. Tijdens deze rondetafel verwachten we een actieve bijdrage van elke deelnemer in de vorm van een pecha kucha presentatie, waarin je kort uiteen zet hoe dit thema voor jou speelt, hoe je het tot nu hebt opgelost, dan wel welke oplossing je voor ogen hebt en hoe we hier gezamenlijk aan kunnen werken.

Het doel is om aan het einde van de middag tot een eerste plan van aanpak te komen  met een reeks van gezamenlijke vervolgacties.

Wilt u deelnemen laat dit dan per omgaande weten door een mail te sturen naar Luc van Vugt: lvanvugt@dutchdynamics.net.

Oproep voor sprekers voor het jaarevent

OP de avond van 12 juni a.s. is het weer zover: het gezamenlijke Dutch Dynamics Community event! Voor de parallel sessies zijn we weer hard op zoek naar sprekers. Net als voorgaande jaren zijn de sessies vooral bedoeld om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Op een rustige en ontspannen manier, waarin we allen elkaars gelijken zijn en we elkaar vooral ondersteunen en aanvullen. Dat is de context waarin jij, eventueel samen met je collega, voor het voetlicht kan brengen wat jouw specialisme is. Of een onderwerp juist aan de kaak wilt stellen en met andere professionals zou willen klankborden. Dus meld je vooral aan en we stellen het format samen hoe jij je sessie in wilt richten (presentatie, discussie forum, demonstraties, etc.) en indien willen we je graag coachen.

Wees niet verlegen: meld je aan! Graag per mail naar events@dutchdynamics.net (en svp niet een reply op deze nieuwsbrief).

Sponsorlogo's

We doen ons uiterste best om elke sponsor met zijn logo tot zijn recht te laten komen op onze website. Wat we helaas niet altijd weten, is of het logo nog wel de meest recente is. Gelukkig worden we vaak geholpen door medewerkers van onze sponsors door dit aan ons te melden. Dit wordt zeer gewaardeerd. Dus mocht het logo van je werkgever niet de juiste zijn, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar sponsoring@dutchdynamics.net

Voordeel voor medewerkers van sponsors

Wil je, als medewerker van een van onze sponsoren, verzekerd zijn dat je de uitnodiging voor een event eerder toegestuurd krijgt, zorg dat van jou een e-mailadres geregistreerd is met het domein van je werkgever: BC Nieuwsflits of FO Nieuwsflits.
En om het ons gemakkelijk te maken: meld je andere inschrijving(en) op de Nieuwsflits svp af. Op een oude Nieuwsflits kun je onderaan de unsubscribe link vinden.


Gold Sponsors


Sapphire Sponsors

       

Silver Sponsors
             
 

Sponsors zijn alfabetisch weergegeven

« Naar het nieuwsoverzicht

Events

16 januari 2020 - DDC Dynamics 365 FO event, 16 januari 2020
Sana Commerce, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Datum: 16 januari 2020
Meer informatie »

14 januari 2020 - Dynamics 365 BC Event, 14 januari 2020
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht
Datum: 14 januari 2020
Meer informatie »

29 oktober 2019 - Dynamics 365 BC Event, 29 oktober 2019
Van der Valk Hotel Veenendaal | Bastion 73 | 3905 NJ Veenendaal
Datum: 29 oktober 2019
Meer informatie »


Nieuws

Dutch Dynamics Community - BC * Nieuwsflits * April 2020
20 april 2020
Lees bericht »

Dutch Dynamics Community - BC * Nieuwsflits * Maart 2020
03 maart 2020
Lees bericht »

Dutch Dynamics Community - BC * Nieuwsflits * Januari 2020
18 januari 2020
Lees bericht »


Blog

DDC BC-avond Utrecht 14 januari 2020
14 januari 2020
Lees blog »

DDC BC 14 januari 2020 - Upgraden naar BC. OK, hoe doe je dat? - Technisch
14 januari 2020
Lees blog »

DDC BC 14 januari 2020 - Kijk eens over de muur: D365 Finance & Operations - Functioneel
14 januari 2020
Lees blog »

Wat is de Dutch Dynamics Community?

Ons doel is het delen van kennis en ervaringen rondom Microsoft Dynamics software.

We bieden de mogelijkheid aan alle Microsoft Dynamics Professionals om met elkaar in contact te komen en deel te nemen aan presentaties en discussies.

Laagdrempelig, onafhankelijk, diepgaand en altijd actueel.

Om iedereen op de hoogte te houden kun je je inschrijven voor een van onze nieuwsbrieven:

Schrijf je hier in voor de Business Central nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de Finance & Operations nieuwsbrief

Platinum sponsors


Gold sponsors

 

Sapphire sponsors


Silver sponsors


Club van 100

c100